Web-suunnittelu

Linkkinä yrityksen ja internet-näkyvyyden välillä

Tmi MikaLinkki valmistaa toimivat, nykyaikaset ja tyylikkäät kotisivut edullisesti ja tarvittaessa myös nopealla aikataululla. Kotisivut teemme nykyään maailman suosituimmalla sisällönhallintajärjestelmällä WordPressillä aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja kuunnellen. Sivuista tehdään persoonalliset niin asettelultaan kuin värimaailmaltaankin, joten toisia samanlaisia ei netissä tule kovin helposti vastaan!

Myös vanhojen, ei-hallittavien ja ei-responsiivisten (skaalautumattomien) sivujen muuttaminen nykyaikaisiksi onnistuu ja perus hakukoneoptimointi kuuluu aina pakettiin.

Kauttamme saat myös domainin, sähköpostin ja SSL-salauksen. Käyttöopastus kuuluu aina kaikkien palveluiden hintaan. Myös kuukausisopimus sivujen ylläpidosta on mahdollista edullisesti. Näin varmistut, että sivustosi lisäosineen pysyy aina ajan tasalla ja huolenpito sivuston toimivuudesta ei ole sinun harteillasi!

Olipa tarpeesi sitten pieni tai suuri, Tmi MikaLinkki on oikea tekijä juuri sinun sivuillesi! Ota reilusti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tmi MikaLinkki - Nurmelankatu 3, 86300 Oulainen - 010-327 1770
asiakaspalvelu(at)mikalinkki.net - Avoinna Ma-Pe 9-17