Web-suunnittelu

Linkkinä yrityksen ja internet-näkyvyyden välillä

- Yritys ilman kotisivuja ei ole olemassa
- Yritys ilman kotisivuja on kuin asunto ilman ovea
- Yritys ilman kotisivuja on kuin lentokone ilman siipiä

Yllä muutama sanonta siitä, miksi yrityksellä tai yhdistyksellä on nykyaikana tärkeää olla kotisivut. Suurin osa ihmisistä etsii nykyään tietoa palveluista internetin avulla. Jos yrityksen tai yhdistyksen tietoja ei löydy internetistä, palvelua kaipaava menee helposti sellaisen saman alan yrityksen asiakkaaksi, jolla kotisivut on.

MikaLinkki tekee ammattitaidolla kotisivunne edullisesti. Kotisivut tehdään avaimet käteen-periaatteella, joten sivuista tulee juuri sellaiset, kuin tarvitset! Jopa yksi ainoa sivu kertomassa yrityksen palveluista riittää takamaan hyvän näkyvyyden internetissä. Mahdollista toki on myös suurien sivukokonaisuuksien rakentaminen.

Sivut tehdään joko täysin responsiivisiksi CMS-järjestelmällä tai myös pienelle näytölle skaalautuvaksi koodaamalla. Joka tapauksessa teeme sivut aina sellaisiksi, että ne ovat luettavissa millä laitteella tahansa.

MikaLinkillä on jälleenmyyntisopimus Nettihotelli Internet Oy:n kanssa. Nettihotelli Internet Oy on - edullinen mutta laadukas - ja ympäristöarvot huomioiva webhotellipalveluyritys, jonka asiakkaina on tuhansia kotimaisia yrityksiä, julkisyhteisöjä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen.

Pyydä tarjous: mika.ilomaki(at)mikalinkki.net

* =Korvaa sähköpostiosoitteissa (at)-kohta @-merkillä ennenkuin lähetät postia.

Tmi MikaLinkki - Nurmelankatu 3, 86300 Oulainen - 010-327 1770
asiakaspalvelu(at)mikalinkki.net - Avoinna Ma-Pe 8-17